NWB FINLAND Oy:lle uusi toimitusjohtaja

 

NWB FINLAND Oy:lle uusi toimitusjohtaja

 

Maailman ympäristöystävällisimmän juomapakkauksen kehittänyt ja patentoinut NWB Finland Oy on nimittänyt Heikki Hilpelän uudeksi toimitusjohtajaksi 15.4.2021. Hänellä on vakuuttava tausta kotimaisista ja kansainvälisistä juomamarkkinoista, tuotteista, myynnistä ja markkinoinnista 20 vuoden ajalta. (esim. Altia Oyj, Scandinavian Beverage Group ja Wennerco Oy)

 

”Olen hyvin iloinen ja motivoitunut päästessäni edesauttamaan suomalaista yritystä ja innovaatioita nopean kasvun polulle. Tuotteet kulkevat ajassa ja megatrendeissä. Kestävä kehitys ja ekologisuus istuvat todella hyvin arvomaailmaani. Uskon, että kokonaisvaltainen osaaminen alasta ja markkinoista antaa minulle hyvän lähtökohdan onnistumisille.”

 

NWB Finland Oy on kehittänyt useita uusia pakkauksia, joiden tärkein ajatus on ollut ekologisuus ja kestävä kehitys. Tuotteiden, tekniikoiden ja patenttien rakentaminen on ollut yrityksen fokus toiminnan ensimmäisinä vuosina. Yritys investoi myös tänä vuonna tuotekehitykseen ja tuotantoon. Nyt on aika siirtyä startup-yrityksestä kasvuyritykseksi.

Kotimaan markkinoiden lisäksi tulemme laajentamaan myyntiä tarkasti valituille kansainvälisille markkinoille. Tulemme myös julkistamaan yhtiömme kannalta useita merkittäviä sopimuksia lähiaikoina. Tuotteemme sopivat mainiosti myös elintarviketeollisuuden nestemäisille tuotteille.

Muovin vähentäminen 72% verrattuna muoviseen juomapakkaukseen on merkittävä tekijä, mutta sen lisäksi logistiikan vähentäminen 35% ja jäteautoliikenteen 90% vähennys ovat todella isoja tekijöitä suurilla juomamarkkinoilla.

Yhteystiedot:

NWB Finland Oy / toimitusjohtaja
Heikki Hilpelä
+358 400 428 332
heikki.hilpela@nwb.fi

Viimeisimmät uutiset

2021-10-15

NWB Finland Oy:n osakeanti – ympäristöystävällisillä innovaatioilla kansainväliseen vesi- ja pakkausmarkkinaan

Lue lisää arrow_forward
2021-09-08

NWB Finland Oy ja Polar Spring Oy vahvistavat yhteistyötään  –Tavoitteena kotimainen ja kansainvälinen kasvu

Lue lisää arrow_forward
2021-04-16

NWB FINLAND Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Lue lisää arrow_forward
2021-01-19

NWB is representing Marcarbox machines in Scandinavian markets

Lue lisää arrow_forward

We aim to make a difference