Tuotteemme ja brändiedustukset

Olemme miettineet, miten voisimme tehdä juomapakkauksista parempia. Pakkauksemme ovat keskittyneet vähentämään juomapakkausteollisuuden ympäristövaikutuksia vähentämällä muovin käyttöä ja hukkatilaa kuljetuksessa. NWB:n pakkausratkaisut ovat monella tapaa edullisia  niin käyttäjille kuin tuottajille ja vähittäiskaupalle. Toiminnallisuus on tuotteen avainkysymys: pakkauksemme ovat helppokäyttöisiä, kierrätettäviä ja niiden design eroaa muista. 

 

 

Tuotteemme

NWB Bevel beverage package

NWB Bevel

Juomapakkaukset

NWB Bevel on kaikkein ympäristöystävällisin juomapakkaus, joka on helppo  kierrätettävä  helppo kierrättää, käyttäjäystävällinen ja kuljetuksessa tehokkaasti tilaa käyttävä. Tuotteella on lisäksi uniikki design ja muoto. 

 

NWB Combi PET

NWB Combi PET on ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavalliselle PET-pullolle. Pullon etuna on vähäisen muovin käytön lisäksi se, että poikkeavam muotoilunsa ansiosta se herättää kiinnostusta kaupan juomahyllyllä. 

NWB Innopal pallet system

NWB Innopal

Myymälälavat

NWB Innopal on kustannustehokas ja joustava lavajärjestelmä. Siinä on kestävät telineet ja sen kokoa voidaan säätää asiakkaan tarpeiden mukaan. Innopal on ympäristöystävällinen kuljetettaessa ja helppo kierrättää. 

 

Brändiedustukset

Aran juomapussit

Aran Group on kansainvälinen toimija nestepakkausteollisuuden alalla. Aran on kasvanut yhdeksi merkittäivimmistä BIB-pakkausten toimittajaksi.


 
Aran products
NWB global

We aim to make a difference