Tuotteemme ja brändiedustukset

Olemme miettineet, miten voisimme tehdä juomapakkauksista parempia. Pakkauksemme ovat keskittyneet vähentämään juomapakkausteollisuuden ympäristövaikutuksia vähentämällä muovin käyttöä ja hukkatilaa kuljetuksessa. NWB:n pakkausratkaisut ovat monella tapaa edullisia  niin käyttäjille kuin tuottajille ja vähittäiskaupalle. Toiminnallisuus on tuotteen avainkysymys: pakkauksemme ovat helppokäyttöisiä, kierrätettäviä ja niiden design eroaa muista. 

 

 

Tuotteemme

NWB Bevel beverage package

NWB Bevel

Juomapakkaukset

NWB Bevel on kaikkein ympäristöystävällisin juomapakkaus, joka on helppo  kierrätettävä  helppo kierrättää, käyttäjäystävällinen ja kuljetuksessa tehokkaasti tilaa käyttävä. Tuotteella on lisäksi uniikki design ja muoto. 

 

NWB Combi PET

NWB Combi PET on ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavalliselle PET-pullolle. Pullon etuna on vähäisen muovin käytön lisäksi se, että poikkeavam muotoilunsa ansiosta se herättää kiinnostusta kaupan juomahyllyllä. 

Polar Spring -tuotteiden

kansainvälinen myynti

Tämän yhteistyösopimuksen tarkoituksena on vauhdittaa sekä yritysten kasvua kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla.

Polar Spring -tuotteilla meillä on laaja valikoima mahdollisuuksia palvella kansainvälisiä asiakkaitamme erilaisilla vesipakkauksilla.

Lisäksi sopimus antaa NWB:lle oikeuden myydä Polar Springin lähdevettä NWB:n omissa pakkauksissa sekä Suomessa että kansainvälisesti sekä oikeuden myydä Polar Springin omia tuotteita ulkomaisille markkinoille.

NWB global

We aim to make a difference