Tätä me olemme

Luomme tuotteita kestävämmän tulevaisuuden puolesta

Olemme miettineet juomapakkauksia uudelleen. Pakkauksemme keskittyvät vähentämään juomapakkausteollisuuden ympäristövaikutuksia. NWB:n pakkausratkaisut ovat käyttäjäystävällisiä, mutta myös edullisia ja tehokkaita tuottajille ja vähittäiskaupalle. Toiminnallisuus on pakkaustemme avainkysymys: pakkausten on oltava helppokäyttöisiä, kuitenkaan tinkimättä ekologisuudesta ja muovin määrän vähentämisestä.

Toimitamme tuotantolinjastoja juomateollisuuden käyttöön

NWB toimittaa pakkauslinjastojen koneistot yhteistyössä omistamamme Koneikko Oy:n kanssa. Linjastot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti; rakentamalla alusta alkaen tai modifioimalla jo olemassa olevia koneistoja. 

Viimeisimmät uutiset

2022-05-27

NWB water brand is Joi!

Lue lisää arrow_forward
2022-04-28

NWB started a new partnership in the Arabic countries

Lue lisää arrow_forward
2022-04-14

NWB hires a new Sales and Marketing Assistant

Lue lisää arrow_forward
2022-04-07

New NWB agency agreement for Swiss and Italian markets!

Lue lisää arrow_forward

Innovatiivinen tuoteperheemme

NWB Bevel beverage package
NWB Bevel beverage package

NWB Bevel

NWB Bevel on kaikkein ympäristöystävällisin juomapakkaus. Se on kierrätettävä, käyttäjäystävällinen sekä logistisesti tehokas. Pakkauksella on uniikki design ja muoto. 

 

NWB Combi PET

NWB Combi PET on ympäristöystävällinen vaihtoehto tavalliselle PET-pullolle. Pullon valmistukseen kuluu muihin markkinoilla oleviin juomapulloihin verrattuna vähemmän muovia ja pullon ympärillä olevassa etiketissä on paljon tilaa visuaalisen ilmeen toteuttamiselle.

We aim to make a difference.

NWB Solutions

NWB Palvelut

Kokenut tiimimme auttaa asiakkaita kaikissa tuotantolinjastojen rakentamiseen liittyvissä asioissa. Tiimimme jäsenillä on vuosikymmenten kokemus juomateollisuuden eri osa-alueilta, jonka ansiosta voimme tarjota kokonaisvaltaista ratkaisuja juomapakkauksista tarvittaviin koneistoihin - räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kokenut tiimimme on valmiina auttamaan kaikissa tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Innovaatioita kestävän tulevaisuuden puolesta

Uskomme, että innovaatiomme auttavat pakkausteollisuutta vähentämään ympäristökuormitustaan. Patentoidut pakkausratkaisumme vähentävät muovin käyttöä ja vastaavat moniin pakkausteollisuuden ongelmakohtiin: käyttäjäystävällisyys, logistiset ongelmat ja kierrätettävyys.