Tätä me olemme

Luomme tuotteita kestävämmän tulevaisuuden puolesta

Olemme miettineet juomapakkauksia uudelleen. Pakkauksemme keskittyvät vähentämään juomapakkausteollisuuden ympäristövaikutuksia. NWB:n pakkausratkaisut ovat käyttäjäystävällisiä, mutta myös edullisia ja tehokkaita tuottajille ja vähittäiskaupalle. Toiminnallisuus on pakkaustemme avainkysymys: pakkausten on oltava helppokäyttöisiä kuitenkaan tinkimättä ekologisuudesta ja muovin määrän vähentämisestä.

Toimitamme tuotantolinjastoja juomateollisuuden käyttöön

NWB toimittaa pakkauslinjastojen koneistot yhteistyössä omistamamme Koneikko Oy:n kanssa. Linjastot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti; rakentamalla alusta alkaen tai modifioimalla jo olemassa olevia koneistoja. 

Edustamme muita maailmanluokan tuotemerkkejä Skandinavian alueella.

Autamme asiakkaitamme laaja-alaisesti erilaisissa pakkausprojekteissa. Toimitamme maailmanluokan koneistoja tuotantoon ja juomapakkausten täyttöön. Edustamamme brändit ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja. 

 

Viimeisimmät uutiset

2021-10-15

NWB Finland Oy:n osakeanti – ympäristöystävällisillä innovaatioilla kansainväliseen vesi- ja pakkausmarkkinaan

Lue lisää arrow_forward
2021-09-08

NWB Finland Oy ja Polar Spring Oy vahvistavat yhteistyötään  –Tavoitteena kotimainen ja kansainvälinen kasvu

Lue lisää arrow_forward
2021-04-16

NWB FINLAND Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Lue lisää arrow_forward
2021-01-19

NWB is representing Marcarbox machines in Scandinavian markets

Lue lisää arrow_forward

Innovatiivinen tuoteperheemme

NWB Bevel beverage package
NWB Bevel beverage package

NWB Bevel

Juomapakkaukset

NWB Bevel on kaikkein ympäristöystävällisin juomapakkaus. Se on kierrätettävä, käyttäjäystävällinen sekä logistisesti tehokas. Pakkauksella on uniikki design ja muoto. 

 

NWB Combi PET

Juomapakkaukset

NWB Combi PET on ympäristöystävällinen vaihtoehto tavalliselle PET-pullolle. Pullon valmistukseen kuluu muihin markkinoilla oleviin juomapulloihin verrattuna vähemmän muovia ja pullon ympärillä olevassa etiketissä on paljon tilaa visuaalisen ilmeen toteuttamiselle.

NWB Innopal pallet system
NWB Innopal pallet system

NWB Innopal

Lavajärjestelmä

NWB Innopal on kustannustehokas ja joustava lavajärjestelmä, jonka koko on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti. NWB Innopal on ekologinen, tukevarakenteinen ja kestävä.

We aim to make a difference.

NWB Solutions

NWB Palvelut

Kokenut tiimimme auttaa asiakkaita kaikissa tuotantolinjastojen rakentamiseen liittyvissä asioissa. Tiimimme jäsenillä on vuosikymmenten kokemus juomateollisuuden eri osa-alueilta, jonka ansiosta voimme tarjota kokonaisvaltaista ratkaisuja juomapakkauksista tarvittaviin koneistoihin - räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin.

Tuote-edustuksemme Skandinavian alueella

Aran juomapussit

Aran Group on kansainvälinen toimija nestepakkausteollisuuden alalla. Aran on kasvanut yhdeksi merkittävimmäksi BIB-pakkausten toimittajaksi. 

Aran products

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kokenut tiimimme on valmiina auttamaan kaikissa tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Innovaatioita kestävän tulevaisuuden puolesta

Uskomme, että innovaatiomme auttavat pakkausteollisuutta vähentämään ympäristökuormitustaan. Patentoidut pakkausratkaisumme vähentävät muovin käyttöä ja vastaavat moniin pakkausteollisuuden ongelmakohtiin: käyttäjäystävällisyys, logistiset ongelmat ja kierrätettävyys.