NWB:n omistamalle Koneikko OY:lle uusi operatiivinen johtaja

Konetekniikan insinööri Miika Palviainen on nimitetty Koneikko Oy:n operatiiviseksi johtajaksi 1.12.2021 alkaen.Palviainen on aiemmin toiminut Koneikolla mekaniikkasuunnittelijana ja kokoonpanon vastuuhenkilönä. Lisäksi Palviaisella on laaja kokemus logistiikasta ja teknisestä myynnistä.

”Uskon, että rohkealla ja määrätietoisella johtamisella Koneikosta tulee osaavin ja luotettavin konerakentaja suomessa”, Palviainen toteaa.

Oulunsalossa toimiva Koneikko Oy on vuonna 1979 perustettu innovatiivinen ja monipuolinen koneautomaatioalan yritys. Yritys on erikoistunut valmistavan ja pakkaavan teollisuuden tuotantoautomaatioratkaisuihin.

”Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan suuria toimintakokonaisuuksia yrityksille kotimaassa ja globaalisti. Operatiivisena johtajana pystyn hyödyntämään aiempaa osaamistani suunnittelijana ja kokoonpanosta vastaavana”, Palviainen lisää.

Yli 40-vuotisen toiminnan aikana Koneikko Oy on toteuttanut satoja uusia automaatiojärjestelmiä sekä toimittanut merkittävän määrän käytettyjä laitteita eri toimialoilla toimiville suomalaisille ja ulkomaalaisille yrityksille. Vahvan laitetuntemuksen ja vuosien varrella karttuneen tietotaidon pohjalta Koneikko Oy suunnittelee asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat kustannustehokkaat ratkaisut tuotantoprosessien automatisointiin. Koneikko Oy:n liikevaihto tilikaudelta 2020 oli noin 2 miljoonaa euroa ja tulos oli noin 230 000 euroa. Koneikko Oy työllistää noin 10 henkilöä.

Lisätietoja:

Miika Palviainen, COO Koneikko Oy, www.koneikko.fi

Heikki Hilpelä, CEO NWB Finland Oy

Latest news

2022-04-28

NWB started a new partnership in the Arabic countries

Read more arrow_forward
2022-04-14

NWB hires a new Sales and Marketing Assistant

Read more arrow_forward
2022-04-07

New NWB agency agreement for Swiss and Italian markets!

Read more arrow_forward
2022-04-05

NWB start sales in Spain and Portugal

Read more arrow_forward
2022-03-11

NWB Finland Oy and Polar Spring Oy strengthen their cooperation with a new agreement

Read more arrow_forward

We aim to make a difference