NWB Finland Oy vahvistaa toimintaansa ostamalla Koneikko Oy:n

NWB Finland Oy myy asiakkailleen patentoituja, erittäin ekologisia juomapakkauksia, pakkauskoneita, lähdevettä ja asiantuntijapalveluita.

NWB Finland Oy:n tavoitteena on kasvaa juoma-alan maailmanlaajuiseksi toimijaksi ja vähentää juoma-alan kansainvälistä ympäristökuormitusta merkittävästi. Tämän kasvutavoitteen saavuttamiseksi ja vahvasti kasvaneeseen kysyntään vastatakseen NWB Finland Oy on päätynyt ostamaan Koneikko Oy:n osakekannan, jolloin mahdollisuus vastata asiakkaiden tarpeisiin kokonaisvaltaisesti kasvaa. Yrityskaupan myötä NWB Finland Oy voi tarjota niin pakkaukset kuin niihin tarvittavat laitteet, koneet ja linjastot.

NWB Finland Oy omistuspohja koostuu noin sadasta suomalaisesta piensijoittajasta.

Koneikko OY

Oulunsalossa toimiva Koneikko Oy on vuonna 1979 perustettu innovatiivinen ja monipuolinen koneautomaatioalan yritys. Olemme erikoistuneet valmistavan ja pakkaavan teollisuuden tuotantoautomaatioratkaisuihin.

Yli 40-vuotisen toiminnan aikana Koneikko Oy on toteuttanut satoja uusia automaatiojärjestelmiä sekä toimittanut merkittävän määrän käytettyjä laitteita eri toimialoilla toimiville suomalaisille ja ulkomaalaisille yrityksille. Vahvan laitetuntemuksen ja vuosien varrella karttuneen tietotaidon pohjalta Koneikko Oy suunnittelee asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat kustannustehokkaat ratkaisut tuotantoprosessien automatisointiin.

Koneikko Oy:n liikevaihto tilikaudelta 2020 oli noin 2 miljoonaa euroa ja tulos oli noin 230 000 euroa. Koneikko Oy työllistää noin 10 henkilöä. Yrityskaupan ja kansainvälistymisen myötä työntekijämäärää on tarkoitus kasvattaa. Koneikko Oy:n perustaja Iikka Alasalmi jatkaa yhtiön palveluksessa.

www.koneikko.fi

 

 

Erittäin ympäristöystävälliset NWB juomapakkaukset

Juomateollisuus on yksi suurimpia ympäristön kuormittajia maailmassa. Pelkästään juomavettä myydään 560 miljoonaa litraa päivittäin maailmanlaajuisesti. Pakkaukset sisältävät paljon muovia ja ne ovat logistisesti haastavia. NWB Finland Oy:n kehittämässä ja kansainvälisesti palkitussa juomapakkauksessa/BIB (kartonkipakkaus) on 72% vähemmän muovia kuin perinteisessä juomapullossa. BIB (kartonkipakkaus) vie 35% vähemmän tilaa kuljetuksissa ja 90% vähemmän tilaa jäteastioissa. Näistä syntyvät merkittävät kustannussäästöt ja ne ovat merkittäviä tekijöitä pyrittäessä pienentämään hiilijalanjälkeä.

NWB:n toinen pakkausratkaisu Combi PET-pullo vähentää muovin tarvetta perinteiseen PET-pulloon verrattuna vähintään 50 %, joten voidaan puhua huikeasta kehityksestä ympäristöystävällisempään suuntaan.

NWB Finland Oy laajentaa toimintaansa useisiin maihin ja useisiin juomalaatuihin nopealla aikataululla.

 

Latest news

2022-04-28

NWB started a new partnership in the Arabic countries

Read more arrow_forward
2022-04-14

NWB hires a new Sales and Marketing Assistant

Read more arrow_forward
2022-04-07

New NWB agency agreement for Swiss and Italian markets!

Read more arrow_forward
2022-04-05

NWB start sales in Spain and Portugal

Read more arrow_forward
2022-03-11

NWB Finland Oy and Polar Spring Oy strengthen their cooperation with a new agreement

Read more arrow_forward

We aim to make a difference